• Acasa
  • Iași
  • Campanie transfrontalieră de donare de sânge de Ziua Cooperării Europene!
Iași Slider Iasi

Campanie transfrontalieră de donare de sânge de Ziua Cooperării Europene!

Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 se alătură și în acest an celorlalte programe de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradițional, Ziua Cooperării Europene.

Acțiunile  vor contribui la salvarea de vieți omenești, prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program.

”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina și în România, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare(România), Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

Locuitorii din aria programului sunt invitați să se alăture acestei inițiative, astfel încât să contibuie cu adevărat la salvarea semenilor.

În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorți, va acorda, în fiecare locație, premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea câștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie 2019.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate