Image default
Neamt

Campanie de informare a polițiștilor în satele județului

Polițiștii nemțeni desfășoară, până luna viitoare, o amplă campanie de informare în satele județului, Împreună pentru o comunitate mai sigură.

Obiectivul campaniei este conștientizarea cetățenilor asupra importanței prevenirii în ceea ce privește furturile, înșelăciunile, accidentele rutiere, precum și importanța asigurării antiefracție, a prevenirii delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

Multe dintre activități au fost dedicate celor mai mici locuitori ai comunelor, în scopul dobândirii de către aceștia a unui comportament preventiv.

Au fost organizate activități de informare cu elevii din școlile gimnaziale, fiind abordate subiecte legate de siguranța acestora, astfel încât să nu devină victime ale diverselor tipuri de infracțiuni.

Polițiștii s-au mai întâlnit și cu asistenții sociali, asistenții comunitari și alți lucrători din cadrul primăriilor, pentru asigurarea diseminării informațiilor și sfaturilor preventive adresate populației.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate