Image default
Neamt

Campania națională „Vaccinare și testare pentru învățare!” a debutat în județul Neamț

Campania  națională Vaccinare și testare pentru învățare! a debutat în județul Neamț în cadrul unei reuniuni organizată de conducerea Inspectoratului Școlar.

La întâlnirea reprezentanților elevilor, părinților și a instituțiilor partenere, desfășurată la Colegiul Petru Rareș a participat și Kallós Zoltán, secretar de stat în Ministerul Educației.

Șeful Inspectoratului Școlar Neamț Mihai Obreja a vorbit despre importanța informării elevilor, cadrelor didactice și a părinților cu privire la necesitatea diminuării efectelor  pandemiei prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ și prin  testarea elevilor.

Secretarul de stat Kallós Zoltán și-a exprimat convingerea că un număr mare de vaccinări are ca  principală consecință un mediu sigur pentru învățarea față-în-față și că încurajarea vaccinării voluntare trebuie făcută pe baza unor informații corecte și avizate.

La întâlnire au  mai participat șefii instituțiilor din Ministerul de Interne responsabili cu aplicarea măsurilor anti COVID, precum și reprezentanții instituțiilor din sănătate.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate