Image default
Slider Suceava Suceava

Campania „Cu Toţii În Linia Întăi – 1 Centimetru De Fapte” continuă

„Campania „Cu Toţii în Linia Întăi – 1 Centimetru De Fapte” continuă, iar toate sumele strânse sunt destinate exclusiv achiziţionării de dispozitive medicale şi echipamente de protecţie pentru spitalele din judeţul Suceava. Toate costurile de promovare şi informare cu privire la campanie sunt suportate din resurse proprii de Stefan Mandachi, astfel, toate donaţiile voastre merg doar către achiziţii”, transmite Crucea Roşie Suceava.

Situaţia actualizată periodic a achiziţiilor şi donaţiilor o găsiţi pe site-urile www.1cm.ro si www.crucearosiesuceava.ro.

Cei care doresc să ajute în continuare o pot face în cadrul campaniei „Cu Toţii În Linia Întăi – 1 Centimetru De Fapte” a lui Ştefan Mandachi, campanie prin care el a donat metrul de autostradă construit în Suceava, pentru a fi vândută centimetru cu centimetru, banii urmând să ajungă la Crucea Roşie Suceava, pentru a fi achiziţionate ventilatoare şi echipamente medicale necesare spitalului din Suceava sau altor spitale din judeţ.

Puteti dona in continuare pe site-ul campaniei 1cm.ro , în următoarele conturi ale Crucii Roşii Suceava:
RO76RNCB0244020411980004 EUR
RO43RNCB0244020411980016 RON
RO64RNCB0244020411980026 GBP

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate