Image default
Rădăuți Suceava

Bucovina Rădăuţi – Sporting Lieşti 4-0, în etapa a V-a Ligii a treia la fotbal

Sâmbătă, 21 septembrie, de la orele 17.00 pe Stadionul „Municipal „din Rădăuți s-au întâlnit echipele CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI și ACS SPORTING LIEȘTI, în etapa a V-a Ligii a treia la fotbal, seria întâi.

Chiar dacă situația din clasament îi dădea favoriți pe fotbaliștii rădăuțeni, în prima repriză oaspeții din Galați au fost mai prezenți în joc.

Cu toate acestea, în minutul 35, o centrare perfectă a fundalului dreapta al echipei gazdă, Alecsandru, îl găsește în careu demarcat pe Ionuț Plămadă, a cărui lovitură de cap duce la deschiderea scorului.

Fără alte faze notabile, prima repriză se incheie cu scorul de 1 la 0.

După indicaţiile din vestiar ale antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan, fotbaliștii rădăuțeni au ieșit mult mai motivați pentru a doua repriză, pe care aveau să o controleze și să marcheze încă de trei ori.

Introducerea în teren a lui Stoian avea să aducă un plus în atac, iar în minutul 67 șutul acestuia este respins greu de portarul echipei oaspete, doar până la Ionuț Plămadă, care avea să facă dubla printr-o spectaculoasă foarfecă din mijlocul careului, ducând scorul la 2 la 0.

Din acest moment, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI pune stăpânire total pe meci și mai înscrie de două ori, prin Stoian, în minutele 75 și 80.

Scorul final a rămas 4 la 0, rezultatul ducând echipa din Rădăuți pe locul doi în clasament, după Aerostar Bacău.

Pentru echipa din Rădăuți au evoluat următorii jucători: Zvoronciuc – Alexandru, Vitu (cpt.), Mihăieș, Ciobanu, Netbai, Păiuș, Sahlean, Dănilă, Plămadă și Ionesi.

Pe parcursul jocului au mai intrat: Stoian, Coroamă, Bejenar și Țapu.

Antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup.

Etapa viitoare, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI are o deplasare foarte grea, la KSE TÂRGU SECUIESC.

Foto: Cristian Plosceac

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate