Image default
Rădăuți Suceava

Bucovina Rădăuți – Bradul Borca 2-0, în Liga a III-a la fotbal

Vineri, 7 noiembrie, pe Stadionul „Municipal” din Rădăuți, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a obținut o nouă victorie în cadrul ligii a treia la fotbal, fiind invincibilă pe teren propriu.

Adversara Bucovinei Rădăuți a fost Bradul Borca, nou promovată anul acesta în liga a treia.

Fotbaliștii pregătiți de antrenorul Iulian Ionesi au început foarte bine jocul și după ce Stoian are o bună ocazie de a deschide scorul, tot atacantul Bucovinei va fi cel ce va modifica tabela de marcaj în minutul 13, în urma unei acțiuni personale, încheiată cu un șut imparabil din afara careului.

La jumătatea primei reprize, fundașul rădăuțean Chirilescu face un fault dur și vede direct cartonașul roșu din acel moment jocul scăzând în intensitate.
Până la pauză și oaspeții au o bună oportunitate prin antrenorul-jucător Gavril, care a reluat cu capul peste poartă din 5 metri, tabela indicând unu la zero după 45 de minute.

Repriza secundă avea să înceapă cum se poate mai bine pentru echipa rădăuțeană, nou intratul Cătălin Coroamă fructificând pasa foarte bună a lui Stoian din minutul 47, ducând scorul la doi la zero, rezultat ce avea să rămână neschimbat până la final.

La acest scor în echipa rădăuțeană au intrat încă patru juniori aflați pe banca de rezerve, antrenorul formației rădăuțene demonstrând încă odată că dă credit tinerilor din zona Rădăuțiului.

Finalul de meci avea să fie marcat de două eliminări în doar 10 minute în tabăra celor de la Bradu Borca, eliminări venite în urma cumului de cartonașe galbene.

Cu această victorie, Bucovina Rădăuți termină turul de campionat pe podium, la egalitate cu primele două clasate Știința Miroslava și Foresta Suceava, doar golaverajul făcând diferența.

Conform deciziei Federației Române de Fotbal, sâmbătă 14 noiembrie este programată și prima etapă din retur, etapă în care CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI întâlnește acasă pe Sporting Juniorul Vaslui, în ultimul meci din acest an.

Echipa pregătită de antrenorii Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Marius Lup și Butnariu Cristi a evoluat în următoarea formulă:

Butnariu- Antonesei, Chirilescu, Florescu, Coajă – Eduard Ciobanu, Dănilă, Vatamaniuc, Plămadă (cpt.)- Robert Ciobanu, Stoian.
Au mai intrat: Coroamă, Puha, Stroe, Irimescu și Nistor!

Foto: Cristian Plosceac

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate