Image default
Rădăuți Suceava

Bucovina Rădăuți a produs surpriza etapei în Liga a III-a de fotbal

Pe Stadionul Municipal din Rădăuți a avut loc, sâmbătă, partida dintre CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI și ȘTIINȚA MIROSLAVA, meci contând pentru etapa a patra a Ligii a treia la fotbal, seria întâi.

Rădăuțenii antrenați de către Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Cristi Butnariu și Marius Lup au făcut o partidă memorabilă, deși veneau după o lungă perioadă de inactivitate cauzată de cazurile pozitive descoperite în cadrul lotului.

Chiar dacă Știința Miroslava era liderul la zi al al seriei întâi gazdele au început furtunos partida și au deschis scorul încă din minutul 2, prin Stoian, care a finalizat superb din careu după ce mingea a trecut pe la Ciobanu Robert și Stroe, ultimul fiind cu pasa decisivă!

Tot rădăuțenii au rămas la cârma partidei având încă două mari ocazii prin Chirilescu și Robert Ciobanu, care au ratat de puțin ținta. De partea cealaltă, oaspeții de la Miroslava au pus în pericol poarta apărată de Puianu prin șuturile lui Florean,Săvoiaia și Unghianu care, de asemenea nu au prins cadrul porții.

În finalul reprizei, exact în minutul 45, o minge ce a circulat pe același traseu Ciobanu- Stroe-Stoian, îl lasă pe ultimul față în față doar cu portarul Turiță, șutul lui Stoian la colțul scurt ducând scorul la doi la zero!

Partea secundă a avut cam aceiași desfășurare, Bucovina Rădăuți fiind la cârma jocului și ratând patru mari ocazii de a face scor cu liderul.
Stoian, Ciobanu Robert și Ciobanu Alexandru, de două ori, au fost față în față cu Turiță, fiind blocați sau au reluat imprecis. De partea cealaltă, oaspeții nu au pus mari probleme, doar șuturile din final ale lui Florean și Unghianu care au trecut pe lângă poartă, însemnând ocazii pentru oaspeți.

Fluierul de final avea să consemneze o victorie meritată a gazdelor, care au învins mai clar decât a arătat scorul de doi la zero de pe tabela de marcaj și care a adus primele trei puncte ale sezonului, după o perioadă extrem de dificilă prin care a trecut echipa, din cauza pandemiei de coronavirus, elevii lui Iulian Ionesi fiind nevoiți să amâne două jocuri!

Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: PUIANU- ANTONESEI – CHIRILESCU – FLORESCU – COAJĂ – BEJENAR – DĂNILĂ – STROE – PLĂMADĂ – STOIAN – CIOBANU. R
Au mai intrat : IONESI, COROAMĂ, PITIC, CIOBANU. A

În etapa următoare Bucovina Rădăuți se va deplasa, în cadrul etapei a V-a, pe terenul Ceahlăului Piatra-Neamț, meciul urmând să aibă loc sâmbătă, 10 octombrie, începând cu orele 15.00.

Foto: Cristian Plosceac

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate