Image default
Rădăuți Suceava

Bucovina Rădăuţi a pierdut derby-ul cu Oţelul Galaţi, în Liga a III-a de fotbal

Sâmbătă, 5 octombrie, pe Stadionul „Municipal” Rădăuți, în fața a numeroși suporteri, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a întâlnit formația OȚELUL GALAȚI, în derby-ul etapei a șaptea a seriei întâi din Liga a treia la fotbal.

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a început destul de timorată partida, nereușind în prima parte a jocului să amenințe serios poarta gălățeană.

De altfel, prima repriză avea să fie lipsită de faze periculoase de poartă, doar șutul extraordinar expediat, în minutul 37, de către gălățeanul Munteanu având să se oprească în poarta lui Zvoronciuc. 0 la 1 avea să fie scorul la pauză.

În repriza secundă, Bucovina Rădăuți a început jocul hotărâtă să întoarcă soarta partidei, antrenorii introducându-l în atac și pe Stoian, în speranța că vor apărea ocaziile și la poarta oaspeților.

Cu toate acestea, în minutul 57, tabela de marcaj avea să se schimbe tot în favoarea oaspeților, când, în urma unui corner foarte bine executat, Crihană a dus scorul la 2 la 0 pentru Oțelul, cu o puternică lovitură de cap.

Din acest moment, presiunea rădăuțenilor la poarta oaspeților avea să fie permanentă.

Golul avea să vină logic, în minutul 67, în urma unui penalty transformat de Ungureanu.

Chiar dacă până la final asediul rădăuţenilor la poarta Oțelulului a fost total, cu Vitu introdus ca atacant, tabela de marcaj a rămas neschimbată.

Bucovina a ratat trei ocazii foarte mari de a marca, prin Ionuț Plămadă, Radu Ungureanu și Liviu Busuioc.

În urma acestei înfrângeri, Bucovina Rădăuți cade pe poziția a patra în clasamet, la 6 puncte distanță de liderul Aerostar Bacău, 3 de Oțelul Galați și la egalitate de puncte, însă cu un golaveraj mai slab, față de CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

CSM Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă : ZVORONCIUC – ALECSANDRU (cpt) – ANTONESEI – MIHĂEȘ – CIOBANU – BEJENAR – UNGUREANU – PLĂMADĂ – NETBAI – PĂIUȘ – IONESI. Au mai intrat : STOIAN – VITU – SAHLEAN – BUSUIOC

Antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup

În următoarea etapă, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI se va deplasa la Miroslava, unde va întâlni formația locală ȘTIINȚA.

Foto: Cristian Plosceac

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate