• Acasa
  • Neamt
  • Biblioteca Județeană Neamț a reluat gradual, programul cu publicul
Neamt Slider Neamt

Biblioteca Județeană Neamț a reluat gradual, programul cu publicul

Activitatea de relații cu publicul  a Bibliotecii Județene va fi reluată treptat, în funcție de evoluția contextului epidemiologic și de recomandările instituțiilor abilitate.

Vor fi reluate activitățile de împrumut și restituire de documente de bibliotecă, oferirea de informații legislative și de referințe bibliografice, prin multiplicare și scanarea de documente, care vor putea fi expediate și pe cale electronică.

În această primă etapă, rămân suspendate serviciile internet și serviciile de lectură oferite de modulele și sălile de lectură.

Reluarea activităților cu publicul la nivelul Bibliotecii Județene Neamț implică respectarea regulilor de sănătate publică și depinde de existența instrumentelor adecvate pentru a le impune în administrarea și organizarea activității, astfel încât să fie garantată sănătatea și securitatea utilizatorilor, cât și a salariaților instituției.

Toate evenimentele culturale, cursurile pentru învățarea limbilor străine, atelierele dedicate copiilor și tinerilor și cluburile de lectură se vor reprograma, odată ce evoluția situației epidemiologice va permite acest lucru.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate