Image default
Neamt

Bază de date digitală la Prefectura Piatra Neamț

Persoanele care au de rezolvat probleme de fondul funciar nu mai sunt nevoite să se deplaseze la sediul Prefecturii Neamț, evoluția dosarului putând fi urmărită accesând o bază de date digitală.

Compartimentul Reprezentare în instanțe și fond funciar din cadrul Serviciului Verificarea legalităților actelor, contencios administrativ și procese electorale a implementat o aplicație care reflectă atât activitatea Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, cât și a colectivului de lucru care sprijină activitatea comisiei.

Prin această aplicație, Prefectura Neamț dorește o eficientizare și o transparență a activității specifice, iar noul program înlesnește accesul rapid al persoanelor interesate, inclusiv al Primăriilor, la datele de natură a da informații corecte cu privire la stadiul de soluționare a unor dosare ce privesc proprietatea funciară.

Pentru mai multe informații și detalii, accesați adresa
www.prefecturaneamt.ro/public/

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate