Image default
Botosani

Avarie la conducta de transport apă Botoșanii Flămânzi!

​D​in cauza unei avarii apărute pe conducta de transport apă Botoșani – Fl​ăm​ânzi, în zona localității Cop​ăl​ău, Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă oprirea sistemului de alimentare cu apă în comunele: Băluşeni, Copălău, inclusiv oraşul Flămânzi, în perioada 02.10.2020-03.10.2020.

Furnizarea apei va fi oprită în ziua de vineri, 02 octombrie 2020 ora 10​.​00, iar manevrele de  repunere în funcțiune a sistemului vor începe în ziua de sâmbătă, 03 octombrie 2020 ora 18​.​00.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia în funcţie de locul de consum.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, consumatorii sunt rugați să-şi constituie rezervele de apă necesare.

S.C. Nova Apaserv S.A. îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate