Image default
Neamt

Avansări la ISU Neamț

55 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Petrodava” al judeţului Neamț, care au împlinit stagiul minim în grad în cursul anului 2020 şi îndeplinesc condiţiile legale, au fost avansați în grad.

Astăzi, la sediul ISU Neamț, după ce a fost ținut un moment de reculegere pentru trecerea în neființă a comandantului nostru, generalul de brigadă Nițică Ioan, a avut loc festivitatea de acordare a noilor grade pentru salvatorii nemțeni care au împlinit stagiul minim în grad.

Astfel, au fost avansați:
13 ofiţeri
– un ofițer de la gradul de locotenent-colonel la cel de colonel;
– un ofițer de la gradul de căpitan la gradul de maior,
– 11 ofițeri de la gradul de sublocotenent la cel de locotenent.
și
42 de subofiţeri
– 17 subofiţeri de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant şef;
– 10 subofiţeri de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant;
– un subofiţer de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major;
– 14 subofiţeri de la gradul de sergent major la gradul de plutonier.

„Înaintarea în gradul următor este un moment important pentru fiecare militar, cu o încărcătură emoțională deosebită. Felicitări colegilor avansați și succes în continuare!” transmite purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, slt. Irina Popa.

În fiecare an, în data de 1 august, cadrele militare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care au îndeplinit stagiul minim în grad sunt avansate în gradul următor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate