Image default
Botosani

Autoturism cu documente falsificate depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr în vârstă de 24 de ani care a fost depistat în trafic conducând un autoturism pentru care a prezentat documente falsificate.

El a fost oprit marți, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în localitatea de frontieră Mihăileni, la volanul unui autoturism, cu numere de înmatriculare portugheze.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că parte din documentele prezentate pentru control, respectiv poliţa de asigurare şi stickerul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice, cu însemnele autorităţilor din Portugalia, nu prezintă condiţiile de formă şi fond specifice unor documente autentice, fiind false.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută și sancționată de articolul 323 din Codul Penal.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate