Image default
Botosani

Autorul accidentului din Bulevard avea o alcoolemie uriașă

Tânărul responsabil de accidentul produs noaptea trecută, în municipiul Botoșani, avea o alcoolemie de 1​,75 mg/l alcool în sânge la prima prob​ă și 1,53 mg/l  la a doua prob​ă.

După ce a fost audiat în prezența unui avocat ales, Polițiști Biroului Rutier au emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, după care l-au introdus în arestul IPJ . 

​El este cercetat pentru infrac​ț​iunile de v​ătămare corporal​ă din culp​ă, amenin​țare ​și conducere sub influen​ța alcoolului.​​

După ce a distrus 4 mașini, rănind 6 persoane, acesta a primit și două amenzi: una de 3.000 de lei pentru scandalul provocat la locul accidentului și pentru atitudine agresivă față de polițiști, și una de 4.700 de lei pentru aceeași atitudine față de un echipaj de jandarmi care l-a recuperat de pe străzi, după ce a fugit din spital, unde primea îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că botoșăneanul nu deține permis de conducere în România, dar are un permis valabil eliberat în Italia.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate