Image default
Botosani

AUDIO | VIDEO | FOTO | Finala Campionatului Naţional de Cros pentru copii, la Botoșani

Peste 370 de atleți din toată țara s-au întrecut astăzi pentru un loc pe podiumul Campionatului Național de Cros, competiție destinată juniorilor 2 și 3 și copiilor 1 și 2, la feminin și masculin, individual și pe echipe.

Competiția organizată de Federația Română de Atletism, cu sprijinul D.J.S.T Botoșani și al Asociaţiei Judeţene de Atletism Botoșani, s-a desfășurat în Pădurea Rediu din municipiul Botoșani, unde condițiile sunt excelente. Au fost prezente prezente și două sportive care au obținut rezultate uriașe pentru atletismul românesc: Anișoara Cușmir (campioană olimpică) și Constantina Diță, campioană olimpică la maraton.

Cele dou​ă ​campioane au recunoscut ca atletismul rom​ânesc are nevoie de o resuscitare, iar performanța trebuie sus​ținut​ă mult mai mult.

Anișoara Cușmir:

 

Constantina Diță:

Sportivii clasați pe primele trei locuri la fiecare categorie au fost premiați de Federația Română de Atletism, prin președintele Florin Florea.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate