Image default
Iași

AUDIO. Suma alocată pentru hrana unui pacient cu COVID-19 la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi este între 10 şi 16 lei pe zi

Un bolnav cu COVID-19 internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi are alocaţi între 10 lei şi 16 lei pe zi, pentru cele trei mese.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat că,pentru toate cele trei mese,se alocă pentru un pacient între 10 şi 16 lei.

Potrivit medicilor, de suma maximă, adică 16 lei, beneficiază doar pacienţii „cu necesităţi deosebite din punctul de vedere al dietei“.

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași:

„La Spitalul de Boli Infecţioase am găsit cu greu o firmă de catering, întrucât bucătăria spitalului este în proces de renovare de câteva luni. Ne folosim de firma de catering şi supraveghem calitatea mâncării. Medicul de gardă o verifică în fiecare zi, până acum nu au fost probleme“, a adăugat managerul spitalului ieşean, Carmen Dorobăţ.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate