• Acasa
  • Iași
  • AUDIO. Stand-up comedy și Open Air Cinema, la AFTERHILLS. Utimele detalii despre festival
Iași Slider Iasi

AUDIO. Stand-up comedy și Open Air Cinema, la AFTERHILLS. Utimele detalii despre festival

Organizatorii AFTERHILLS au anunțat că ediția de anul acesta va fi împărțită în două mari segmente: primul este weekendul 23-25 august, în timp ce al doilea va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie. Prezent în Matinalul Viva FM, Dimineți Animate, Ovidiu Biber, cofondator Afterhills ne-a dezvăluit ultimele detalii despre festival. Pe lângă cele două weekend-uri pline de activități, la Dobrovăț, în cadrul festivalului Afterhills, festivalierii vor avea lucruri de văzut și de ascultat și în timpul săptămânii dintre cele două weekend-uri, spune Ovidiu Biber.

Miercuri, de exemplu, Teo, Vio și Costel vor fi pe scena stand-up comedy. În altă seară va fi un show muzical sau un show de dans. Și uite cum în cursul săptămânii…de fapt, ai ce face la AFTERHILLS în fiecare seară. Vom avea Open Air Cinema în fiecare seară. Când se pregătește soare să apună, noi pornim Cinema în aer liber. Vom avea și alte surprize.”

Ovidiu Biber ne-a vorbit și despre artiștii internaționali care vor fi prezenți la Iași, în cadrul Afterhills. Astfel, în prima zi, vor urca pe scena festivalului 3 DJ din TOP 50 la nivel mondial.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate