Image default
Iași

AUDIO | Sarmale la cornet, afacerea inedită a unui student din Iaşi

Afacere inedită în centrul Iaşului. Un tânăr student vinde de ceva vreme sarmale la cornet, afacere care a început să prindă printre ieşeni. Vrând să pună în valoare şi produsele tradiţionale româneşti, tânărul ieşean Emilian Popa a demarat în luna septembrie a acestui an un concept inedit numit „Cinci sarmale”, pe care le serveşte într-un cornet din pâine.

Iniţial, am cumpărat utilajele sperând că vom face pizza la cornet. Am deschis şi cu pizza, numai că nu am avut rezultatul dorit. Românii îşi doresc pizza aceea clasică, la triunghi. Apoi m-am gândit ce pot să pun în conul acela. Aşa mi-a venit ideea cu sarmalele. Teoretic, este un produs destul de uşor de făcut. Conul este făcut din aluat de pâine. Sarmalele sunt tradiţionale, clasice, ca la mama acasă. Apoi ne-am gândit să tăiem mămăliga în cubuleţe. Am mers pe partea de street food mai mult. De asta am tăiat mămăliga în bucăţele, să fie uşor de mâncat pe stradă”, ne explică antreprenorul Emilian Popa.

Conceptul „Cinci sarmale”, adaptat societăţii aflată într-o grabă continuă, a fost primit cu bucurie de ieşeni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate