Image default
Botosani

AUDIO/Mihaela Huncă, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean: „Se mai peticește o bucată de drum și se mai toarnă asfalt pe ici pe colo, să vadă lumea că se lucrează”

”Nu va veni nimeni să ne repare și să ne refacă drumurile dacă noi nu suntem în stare.

În această eră pot fi competitive doar acele județe, regiuni, care au o infrastructură pusă la punct şi care susțin o dezvoltare durabilă.

Aceste două aspecte sunt, bineînţeles, interconectate între ele. Infrastructura modernă este vitală pentru creşterea economică, și implicit pentru bunăstarea oamenilor.

În primul rând ne vom ocupa de drumul strategic Botoșani-Iași, neglijat ani la rândul de Consiliul Județean.

Faptul că localnicii din mai multe comune prin care trece drumul strategic al județului din partea de sud-est au ieşit pur şi simplu în stradă și faptul că licitația pentru modernizarea drumului a fost amânată reprezintă un eșec. Nu se poate da vina pe lipsa fondurilor europene, pe blocajul axelor de finanțare deoarece în alte județe drumurile se modernizează cu fonduri europene.

O vom face şi noi. Ne-au cerut-o oamenii care au ajuns la capătul răbdării.

Trebuie voinţă şi pricepere.

Acum este nevoie de o schimbare, este nevoie de Pro România.

Orice edil care are respect față de cetățenii lui realizează aceste obiective de investiții cu fonduri europene. Nimeni nu îi aduce fonduri de la Guvern. Ar trebui să ne pese de cetățenii acestui județ, de români și să începem să accesăm fonduri europene pentru rezolvarea acestor obiective mari de investiții.

Am stat de vorbă cu  oamenii din  Hlipiceni, Todireni, Sulița, Lunca, de exemplu.

Oameni disperați care ne-au rugat să facem ceva pentru că s-au săturat de minciunile de până acum. De 30 de ani în afară de plombări nu am văzut nimic.

În perioada premergătoare campaniei electorale se mai peticește o bucată de drum și se mai toarnă asfalt pe ici pe colo, să vadă lumea că se lucrează, nu-i așa? Ei bine, nu mai merge așa. Oamenii s-au săturat. Pro România crede cu tărie că problema drumurilor, infrastructura trebuie să fie o preocupare zilnică a administrației județene.

De asemenea vom avea în vedere atragerea de fonduri pentru modernizarea și întreținerea tuturor drumurilor județene din Botoșani, extinderea rețelelor de gaz, apă și canal. Vă dați seama că în secolul 21 și mai ales în această perioadă de pandemie în care igiena corespunzătoare ne poate salva viața, vorbim de localități întregi care nu au apă curentă și canalizare?

Aceste lucruri trebuie să se schimbe, iar PRO România o va face cu siguranță.”

Deputat Mihaela Huncă, candidat Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate