• Acasa
  • Botosani
  • AUDIO | Maraton de vaccinare timp de 3 zile la Cornișa
Botosani Slider Botosani

AUDIO | Maraton de vaccinare timp de 3 zile la Cornișa

Direcția de Sănătate Publică Botoșani organizează, cu sprijinul Primăriei și al Prefecturii Botoșani, în acest weekend, un maraton de vaccinare, fără programare, la Parcul de Agrement Cornișa, în incinta Patinoarului. Botoșănenii vor fi imunizați cu vaccinul Pfizer, începând de vineri, 7 mai, de la ora 09.00 până la ora 20.00. Sâmbătă (8 mai) și duminică (9 mai), programul de vaccinare se va desfășura între orele 08.00-20.00. Pentru această acțiune au fost aduse o mie de doze, spune Dr Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani..

Pe lângă spațiu și personalul necesar, primăria va  suplimenta mijloacele de transport în comun care ajung la Cornișa, mă refer la traseul 6, care pleacă de pe strada I.C. Brătianu cu itinerariul Dragoș Vodă – Ion Pillat – Calea Națională – Marchian – Bulevardul Mihai Eminescu – Sucevei și Cornișa.Primarul Cosmin Andrei explică:

Totodată, în perioada 06-15 mai, cetățenii județului se pot vaccina, fără programare, și cu vaccinul Moderna în centrele din Bucecea, Flămînzi și Vorona.
De asemenea, începând de sâmbătă, 8 mai, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare din Dorohoi, Darabani, Săveni, Ștefănești, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate