Image default
Botosani

AUDIO/ Liberalul Verginel Gireadă s-a retras din cursa pentru Parlament

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă,  a anunțat vineri că renunță la intenția de a se înscrie în competiția internă pentru desemnarea pretendenților la Senat și Camera Deputaților.

Vicepreședintele organizației județene PNL Botoșani  a precizat că primarii și-au dorit să aibă un reprezentant al lor pe liste și că prin retragerea sa va fi sprijinit Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, care ar putea ocupa poziția a doua la Camera Deputaților, după președintele partidului, Costel Șoptică și înaintea lui Cristian Roman, directorul Cancelariei Prefectului, care ar putea ocupa a treia poziție la Camera Deputaților.

La Senat, primul loc ar urma să fie ocupat de Cristian Achiței, așa cum a confirmat  Verginel Gireadă.

Vicepreședintele liberalilor a avertizat că primarii care nu se vor implica în scrutinul pentru Parlament nu vor primi fonduri de la bugetul de stat.

Listele PNL Botoșani pentru Senat și Camera Deputaților se vor definitiva în această după-amiază, în cadrul Biroului Politic Județean.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate