Image default
Iași

AUDIO. Iașul are un nou președinte. Paraschiv: ”Inima a început să îmi bată în alt ritm”

 Ciprian Paraschiv a fost prezentat oficial ca fiind noul președinte al Politehnicii Iași. Fostul fotbalist din Copou a participat, alături de primarul Mihai Chirica și de fostul președinte Adrian Ambrosie, într-o conferință de presă desfășurată la Palatul Roznovanu.

 

”Sunt și eu foarte emoționat, m-am întors acasă. Mă adresez în mod special suporterilor, pentru că au avut un rol determinant pentru venirea mea în dulcele târg al Ieșilor. M-am gândit că lumea te mai uită, generațiile se schimbă, dar mesajele primite de la ei, m-au emoționat și m-au făcut să vin cu sufletul și inima deschisă alături de echipa blazon a Iașului. Din clipa în care domnul primar m-a sunat, inima a început să îmi bată în alt ritm. Indiferent de ce voi găsi în club, știu ce pot ca manager, fără falsă modestie mă consider unul dintre primii trei manageri din sportul românesc. Îmi doresc, într-un viitor foarte frumos, ca Politehnica Iași să își facă un canal de televiziune. Pe partea de sponsorship, îmi doresc să avem trei patru sponsori mari. În această perioadă de tăcere, am primit un contract de sponsorship de 15.000 de euro. Nu vă supărați, cu 15.000 de euro te duci la Tg. Frumos. Din acest moment, sponsorii vor trebui să se bată să ajungă lângă Politehnica Iași. Tot mediul de afaceri este așteptat lângă noi, tot mediul universitar. În mod cert, va trebui făcută o strategie. Obiectivele mele sunt pe termen scurt, mediu și lung. Pe termin scurt îmi doresc ca echipa să rămână în Liga 1 și să avem un echilibru financiar, pe termen mediu (3 ani), îmi doresc să avem o academie de copii și juniori în primele 5 din țară și pe termen lung, îmi doresc ca Iașul să joace în cupele europene”, a declarat Ciprian Paraschiv.

”Am demarat un proces de reformă în clubul Politehnica Iași, odată cu sosirea domnului Rednic credem că putem avea premisele unui nou început și pentru fotbalul ieșean. Am rămas cel puțin 5-6 ani în Liga 1, am ajuns și în play-off, am jucat și în cupele europene, dar se poate și mai mult. Îi mulțumesc domnului Ambrosie pentru tot ce a făcut și domnului Paraschiv care a devenit de astăzi noul președinte. Voi fi lângă el și la bine și la greu, așa încât, indiferent de rezultate, Ciprian Paraschiv are un cec în alb din partea mea pentru a conduce acest club”, a spus primarul Mihai Chirica. 

”Pentru mine, venirea lui Ciprian Paraschiv înseamnă un nou început, dar și o continuitate. Alături de Leonid Antohi putem să dăm continuitate acestui club. Am jucat în cupele europene, s-au făcut terenurile de antrenament, lucruri pe care le-am realizat cu toții și sperăm ca împreună să fim mai puternici”, a spus Adrian Ambrosie. 

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită aici.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate