• Acasa
  • Botosani
  • AUDIO/FOTO/ VIDEO/O nouă campanie marca ISU: „Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”
Botosani Slider Botosani

AUDIO/FOTO/ VIDEO/O nouă campanie marca ISU: „Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”

 
„Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” este o nouă campanie de donare de sânge inițiată de pompierii botoșăneni, cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Protecției Civile din România”. Pornind de la motto –ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața” și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-au gândit să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.
 
Dorina Lupu, purtătorul de cuvât al ISU Botoșani:

Dr. Paraschiva Temneanu, medicul șef al Centrului de Transfuzii Sanguine Botoșani:
Noului demers extraprofesional, al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: protejarea și salvarea vieții, au răspuns zeci de pompieri botoșăneni.
După ce au donat sânge, aceștia i-au provocat pe jandarmii din Botoșani și pe pompierii militari din Vrancea să le urmeze exemplul.
Își doresc ca, la rândul lor, jandarmii botoșăneni și pompierii vrânceni, s-a provoace alți colegi din județ sau din țară, pentru ca această campanie să fie derulată cel puțin pe parcursul unui an.
Salvatorii ISU Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, mare parte fiind donator permanenți și se prezintă pentru donare de sânge la un interval de trei luni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate