• Acasa
  • Iași
  • AUDIO | FOTO | O nouă surpriză dulce pentru ieșeni. „Dulcinella” a deschis a treia cofetărie artizanală din municipiul Iași
Iași

AUDIO | FOTO | O nouă surpriză dulce pentru ieșeni. „Dulcinella” a deschis a treia cofetărie artizanală din municipiul Iași

Ion Paladi, cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu „Dulcinella’’ – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a deschis un nou atelier de cofetărie artizanală. Astfel, cel de-al 43-lea atelier Dulcinella și-a deschis porțile joi, 8 aprilie, pe strada Păcurari, nr. 589.

Cu detalii vine chiar Ion Paladi:

Cu ocazia inaugurării noului atelier de cofetărie artizanală, în incinta acestuia, clienții Dulcinella pot beneficia de o reducere de 30% la toată gama de produce marca Dulcinella. Promoția este valabilă în ziua deschiderii și în ziua de după deschidere.

Săptămâna următoare, rețeaua de ateliere de cofetărie artizanală va deschide un magazin în Vaslui. Iar în perioada imediat următoare, Ion Paladi, cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu „Dulcinella’’ – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, pregătește noi surprize pentru români.

Produsele Dulcinella

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, și anume tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei Dulcinella, la baza cărora stau elementele avantajului nostru concurențial unic.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:
● Seria Autor
● Seria Fusion
● Seria Raw&Veg
● Seria Tradiționale
● Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce ar permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le împărtășește tuturor.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate