Image default
Iași

AUDIO/ FOTO. Curățătoria Textilă Perla Iași setează noi standarde de calitate în industria de profil

Curăţătoria Textilă Perla Iaşi anunță finalizarea primei etape de creștere a capacității de producției și a performanțelor de calitate, prin achiziția a două echipamente industriale de ultimă generație. Este vorba despre  o linie de spălare tip tunel marca Kannegiesser și  o linie de călcare marca Kannegiesser. Reprezentanții curățătoriei vorbesc astfel despre noi standarde de calitate în industria de profil.

Punctul de lucru din Calea Chișinăului nr. 6, care se adresează persoanelor juridice, este dotat cu aparatură de ultimă generație, ajutând la desfășurarea activității într-un mod cât mai eco. Potrivit reprezentanților Curățătoriei Textile Perla Iași, investiția vine în condițiile în care resursele Pământului sunt limitate, iar poluarea este din ce în ce mai mare.

Cu detalii vine Aștefanei Alexandru, șef de secție la Curățătoria Textilă Perla Iași:

Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea în proporție de 90% a investițiilor Curățătoriei Textile Perla Iași, ce au început în anul 2017.  Ne-am propus crearea unui mediu de lucru plăcut, igienic, cu respectarea prevederilor legale în domeniu pentru salariații noștri, circuite funcționale, săli de mese, dușuri și vestiare. Considerăm forța de muncă cea mai importantă resursă a unei corporații. Noi putem spune cu bucurie că avem o echipă stabilă, închegată și pregătită din punct de vedere profesional. A doua direcție în care am concentrat importanțele resursei financiare a fost finalizarea și creșterea capacității de producție a curățătoriei, prin achiziție de echipamente de ultimă generație, care cresc calitativ produsul final, folosesc tehnologii de prelungire a duratei de viață a țesăturilor, sunt mult mai ergonomice, sigure și ușor de folosit de către salariații noștri.

Prima confirmare a calității muncii Curățătoriei Perla vine chiar din partea partenerilor săi.

Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel:

La Pleiada Boutique Hotel credem că o relație adevărată se construiește pe bază de încredere, iar încrederea are nevoie de frecvență și timp. De aceea, Perla este colaboratorul nostru și suntem extrem de încântâtați, pentru că toți oaspeții noștri sunt învățați să aibă parte de servicii și produse la cele mai înalte standarde, standarde pe care Perla le îndeplinește.

Și prosoapele de la sala de fitness Oxygen sunt spălate și dezinfectate la Curățătoria Perla. Cu detalii vine Simona Cojocaru, manager OXYGEN:

Noi, centrul Oxygen, suntem foarte mulțumiți de colaborarea pe care o avem de peste doi ani cu Perla. De ce? Pentru că prosoapele noastre sunt dezinfectate, sunt aduse la timp. Zilnic, noi trimitem peste 1.000 de prosoape, iar calitatea lor este impecabilă. Clienții noștri sunt mulțumiți, noi suntem mulțumiți. Mulțumim, Perla!

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate