Image default
Iași

AUDIO. EXCLUSIV VIVA FM. Deputatul Marius Bodea: „Costel Alexe nu înțelege că liberalii nu sunt proști. O să aibă o mare surpriză”

Deputatul Marius Bodea, fostul lider al organizaţiei municipale a PNL Iași și actualul candidat al Alianței USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, spune că ceea ce se întâmplă acum  în Partidul Național Iași este o anomalie.

Despre intrarea lui Mihai Chirica în PNL, Marius Bodea spune că este „cea mai odioasă trădare”. În context, fostul membru PNL spune că președintele filialei ieșene a PNL, Costel Alexe, nu înțelege că liberalii nu sunt proști. „Domnia sa (n. r. – Costel Alexe) va rămâne un personaj mic în politică, pentru că tot ce s-a întâmplat a fost pentru propriul interes. Domnia sa își dorea cu ardoare să câștige Consiliul Județean Iași. Practic, a vândut filiala, bucată cu bucată, PSD. Asta pentru a obține această susținere pe care crede că i-o dă Mihai Chirica pentru candidatura de CJ, ori liberalii nu sunt proști, asta nu înțelege Costel Alexe. Liberalii sunt oameni care au carte, se informează, citesc, înțeleg mișcările de trupe. O să aibă o mare surpriză. Ei au dorit o alternativă la administrația PSD-Chirica. Nu să-l aibă pe Chirica candidat”, a declarat Marius Bodea pentru VIVA FM.

Totodată, la #DiminețiAnimate cu Andrei Giurgia, Marius Bodea a vorbit despre planurile pe care le avea PNL-ul în lupta cu primarul Mihai Chirica. Fostul membru PNL a spus că se avea în vedere stabilirea unui proiect comun între USR-PLUS, Împreună pentru Moldova și PNL. „Noi stabilisem un proiect comun de susținere a unui candidat, a unui candidat unic pentru Primăria Municipiului Iași. Cele trei partide însumau peste 60% din intențiile de vot din Municipiul Iași. Astfel, candidatul propus, cel mai bine cotat (la acel moment eu stăteam cel mai bine), avea șanse reale să îl înfrângă pe Mihai Chiria în alegeri și să dea Iașului o nouă șansă”, a punctat Marius Bodea la VIVA FM.

Citește și:

AUDIO. EXCLUSIV VIVA FM. Marius Bodea, despre plecarea din PNL: ”A fost cea mai odioasă trădare”

AUDIO. Marius Bodea, candidatul Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Iași, în direct la #DiminețiAnimate

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate