• Acasa
  • Iași
  • AUDIO EXCLUSIV | Un nou pavilion în cadrul Spitalului „Sfânta Parascheva” din Iași. „Va fi la standarde europene”
Iași

AUDIO EXCLUSIV | Un nou pavilion în cadrul Spitalului „Sfânta Parascheva” din Iași. „Va fi la standarde europene”

Va fi ridicat un nou pavilion în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași. Proiectul a fost introdus în finanțare pe bugetul 2022 prin Compania Națională de Investiții de către Consiliul Județean (CJ) Iași.

Noul pavilion va fi compus din două tronsoane: A și B. Primul va fi format din subsol, demisol, parter, trei etaje și va fi conectat cu tronsonul B, destinat pacienților HIV/SIDA. De asemenea, în cadrul tronsonului A se vor regăsi două bazine de apă, centrală termică, spălătorie, laboratoare ultraperformante de radiologie și analize medicale. Cel de-al doilea tronson are o capacitate mai mică. Acesta va fi independent din punct de vedere al utilităților în relație cu spitalul.

Managerul unității medicale, dr. Florin Roșu, a fost prezent joi, 13 ianuarie, în cadrul emisiunii „Față în față” cu Andrei Giurgia și a dat mai multe detalii despre el:

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate