Image default
Iași

AUDIO EXCLUSIV. Șoferii ieșeni vor avea interzis în interiorul tuturor refugiilor. Totul se decide săptămâna aceasta

Primarul Mihai Chirica a făcut un anunț extrem de important în ceea ce privește traficul ieșean, în cadrul emisiunii Față în Față, de la Viva FM, cu Andrei Giurgia. Edilul a spus că în Comisia de Circulație care va avea loc săptămâna aceasta se va hotărî interzicerea circulației autovehiculelor în interiorul refugiilor de tramvai/autobuz (pe partea stângă a acestora).

”Am avut accidente pe Nicolina din cauza vehiculelor de diverse tonaje care au trecut pe partea interioară a refugiilor, au agățat copertina. O copertină a fost răsturnată de către un camionagiu peste un copil, slavă Domnului că nu a decedat copilul! Am avut salvare, fracturi! Avem 12 distrugeri asupra copertinelor în primaul semestru a acestui an. Am avut și accidente grave pentru că nu respectă acea restricție de 30 km/h. Nu vom permite apropierea nici de partea cealaltă a refugiilor. Vom pune niște mameloane de cauciuc pentru ca șoferul să simtă că nu are ce căuta la mai puțin de 40 de cm de refugiu, trebuie să protejăm călătorii”, a declarat Mihai Chirica.

Dacă propunerea va trece de Comisia de Circulație de săptămâna aceasta, măsura va fi pusă în aplicare până la finalul acestei luni.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate