Image default
Botosani Slider Botosani

AUDIO/ Evenimentul teatral al stagiunii la Vasilache: spectacol jucat în premieră în prezența autorului Matei Vișniec

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă duminică, de la ora 11.00, premiera spectacolului  „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”.

Povestea celui mai mare dramaturg contemporan Matei Vișniec va fi prezentată, în premieră și de actorii Teatrului pentru copii și Tineret Vasilache din Botoșani., în regia lui Aurelian Bădiliță.

Scenografia este semnată de MIHAI PASTRAMAGIU iar muzica originială este compusă de Radu Ștefan. Va fi o altfel de premieră, jucată în fața copiilor și părinților, a unor cadre universitare din Iași, actori, studenți, în sală fiind prezent însuși autorul piesei, Matei Vișniec. De aceea directorul Marius Rogojinschi l-a numit Evenimentul teatral al stagiunii, care va include și alte momente importante.

După spectacolul programat la ora 11.00, dramaturgul  Matei Vișniec va susține un dialog colocvial cu publicul spectator prezent în sală, iar în foaierul teatrului vor fi prezentate volume de teatru şi proză ale autorului.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate