• Acasa
  • Botosani
  • AUDIO/Consultații prin telefon la Spitalul Județean Botoșani
Botosani Slider Botosani

AUDIO/Consultații prin telefon la Spitalul Județean Botoșani

Începând din luna mai 2020, medicii specialiști de la Spitalul Județean ​de Urgență „Mavromati”​din Botoșani vor acorda consultații prin telefon. ​​Excepție fac cabinetele de hematologie, medicină internă, pneumologie, alergologie, geriatrie și cardiologie.

Cabinetele de neurologie și oftalmologie acordă consultații doar pentru eliberarea de rețete bolnavilor cronici. Cei interesați pot suna la 0231 518812 și cer legătura cu cabinetul dorit.

Măsuri au fost luate și pentru bolnavii de diabet, boli de nutriție și metabolism, pentru care sunt disponibili doi medici: dr. Galiano Carmen-  tel: 0742 953 652 și Dr. Petrescu Ioan – 0723 150999.

Pacienții pot suna sau trimite mesaj în care să menționeze datele pacientului , CNP, dozele de insulină sau antidiabetice orale și valorile glicemiilor cerute la ultimul control. Medicul va procesa rețeta în funcție de ora solicitării, aceasta fiind disponibilă în farmacie a doua sau a treia zi de la data telefonului/mesajului, dacă pacientul se încadrează în termenul pentru eliberarea rețetei.

Dacă termenul nu este corect, pacientul va primi mesaj cu data la care se va adresa pentru eliberarea rețetei.

Consultațiile se vor efectua în intervalul orara 7.00-14.00.

Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati:

Măsura vine în sprijinul pacienților cu patologie diversă, care nu pot accesa serviciile medicale în ambulatoriul de sp​e​cialitate, unde activitatea a fost susp​​endată.

​Contactele sunt afișate pe site-ul instituției, ​​astfel încât ​cei interesați pot accesa informațiile și medicii de care au nevoie.

Serviciile oferite de medici prin telefon vizează consultații de control pentru ajustare scheme terapeutice, eliberare rețete pentru boli cronice și prelungire concedii medicale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate