• Acasa
  • Botosani
  • AUDIO/Camera de Comerț lansează Ghidului Oportunităților de Carieră din Județul Botoșani
Botosani Slider Botosani

AUDIO/Camera de Comerț lansează Ghidului Oportunităților de Carieră din Județul Botoșani

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani invită toate persoanele interesate la conferința de prezentare a „Ghidului Oportunităților de Carieră din Județul Botoșani”, ce va avea loc Joi, 14.11.2019, începând cu orele 13.30, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani din strada Dragoș Vodă, nr. 13, municipiul Botoșani.

Ghidul a fost elaborat în cadrul proiectului „Cariera mea în Botoșani – Ghidul Oportunităților de Carieră din Județul Botoșani”, finanțat de Consiliul Județean Botoșani, bazându-se pe datele colectate din teren de operatorii de interviu de la minim 100 de entități angajatoare, precum și pe un focus grup la care au participat reprezentanți ai mediului de afaceri botoșănean.

„Ghidul Oportunităților de Carieră din Județul Botoșani” și-a propus să identifice și să prezinte oportunitățile de angajare existente la nivelul județului Botoșani, cuprinzând și o serie de informații și sfaturi utile persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă dar și o prognoză a domeniilor de interes pentru angajatori și angajați în perspectiva anului 2020.

Marian Rotariu, director de comunicare CCIA Botoșani:

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate