Image default
Iași Slider Iasi

AUDIO. AFTERHILLS 2019: Ultimele detalii despre posibilitățile de cazare

Festivalierii Afterhills au la dispoziție anul acesta trei posibilități de cazare. Cei care vor trece pragul festivalului în cele două weekenduri  de la sfârșitul lunii august pot sta fie în camping-ul pregătit în apropierea scenelor, fie în camerele pregătite la două cămine din campusul Tudor Vladimirescu sau la familii din zona Dobrovăţ.

Camping-ul AFTERHILLS:

Potrivit organizatorilor Afterhills, festivalierii pot alege și anul acesta să stea pe perioada celor două weekend-uri, 23-25 august respectiv 30 august – 1 septembrie, în camping-ul pregătit chiar în apropierea scenelor. Cei care vor alege această opțiune vor beneficia de corturi, duşuri şi toalete igienizate, Wi-Fi, staţii de încărcare pentru telefon şi alte dispozitive electronice. Corturile au aproximativ 4 metri lungime pe 4 metri lăţime şi o înălţime de 2,15 metri.

Cu detalii vine Ovidiu Biber, cofondator al festivalului:

Avem mai multe categorii de cazări. Principala cazare, cea pe care noi o recomandăm, este în camping. Acesta se află în imediata vecinătate a festivalului. Este foarte aproape de festival, chiar lipit de acesta, dar suficient de departe de agitația festivalului. Anul ăsta campingul este și mai bine făcut, adică sunt condiții superioare, unități de cazare premium: apă caldă, Wi-Fi gratuit, dușuri cu apă caldă și toalete ceramice, dar și cu o zonă de relaxare.

Cazare în camere de cămin

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a încheiat un parteneriat cu organizatorii festivalului AFTERHILLS. Astfel, pune la dispoziție circa 900 de locuri de cazare în căminele T18 și T19 pentru persoanele care își cumpără bilet la festival.

Practic, cele două cămine vor fi oferite, cu inventar cu tot, organizatorilor, care se obligă să asigure paza și curățenia, universitatea încasând o contravaloare în funcție de numărul persoane care vor fi cazate.

Este un festival adresat tinerilor, chiar mulți dintre studenții noștri au participat la edițiile din anii anteriori și este o bună posibilitate atât pentru a crește vizibilitatea universității, cât și de a ne implica mai mult în astfel de evenimente sociale. Rostul unei universități, până la urmă, este acela de a avea în permanență porțile deschise către comunitate și către interesele tinerilor care studiază la TUIASI”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rector al universității.

În cazul achiziţionării unui Weekend Festival Pass, festivalierii beneficiază de cazare gratuită în Campusul Tudor Vladimirescu. Preţul unui astfel de bilet costă 480 de lei, oferta fiind valabilă pentru primii 1.000 de cumpărători.

Cazarea la familii din zona Dobrovăț

De asemenea, festivalierii se pot caza la familiile din zona Dobrovăț.

Să nu uităm de localnicii din Dobrovăț, care sunt dispuși să primească musafiri”, a adăugat Ovidiu Biber.

Unii locuitorii din zona apropiată desfășurării festivalului au încheiat un acord de colaborare cu Afterhills. Astfel, sunt dispuşi să cazeze turişti în gospodăriile lor și să le ofere o masă.

Mai există, de asemenea, și posibilitatea cazării în hotelurile din Iași. Însă, potrivit organizatorilor festivalului Afterhills, cei care doresc să aleagă această variantă de cazare trebuie să se grăbească, întrucât aproape toate camerele de hotel din Iași sunt rezervate pentru acea perioadă.

Despre AFTERHILLS 2019

Organizatorii AFTERHILLS au anunțat că ediția de anul acesta va fi împărțită în două mari segmente: primul este weekendul 23-25 august, AH #dici, ce este „dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artiști”, în timp ce al doilea, AH #dicinu, va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, fiind „weekendul în care vor performa artiști și trupe live, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshopuri și arte vizuale”.

Detalii suplimentare puteți găsi pe pagina de facebook Afterhills sau pe site-ul dedicat festivalului.

Alina BATCU

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate