Image default
Iași

AUDIO. A avut loc ceremonia de instalare în funcție a noului subprefect al județului Iași

După demisia Valentinei Iosub din funcția de subprefect al județului Iași, ieri, 11 septembrie, a avut loc ceremonia de instalare în funcție a noului subprefect al județului. Este vorba despre Constantin-Adrian Blănaru. Acesta a fost numit intermar în funcția de subprefect din calitatea de consilier la APIA Neamț. A fost angajat și la Consiliul Județean, la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, dar și la Primăria Iași.

După ce Constantin-Adrian Blănaru a depus jurământul, a ținut și un scurt discurs:

De multe ori i-am ascultat pe colegii mei care sunt pe posturi similare, iar aceștia au spus: voi face, voi coordona, voi încerca. Toate acestea sunt obligații, se află în fișa postului. Trebuie să le fac, sunt obligatorii. În schimb, m-am gândit ce pot să fac ca să aduc plus valoare? Ce pot să fac? Să pun suflet. Să o fac cu dragă inimă. Îmi doresc un singur lucru: la finalul mandatului, fie el scurt sau lung, vreau să pot să merg pe străzile din Iași și să aud locuitorii spunând că sunt mulțumiți și bucuroși că stau în județul Iași.

La ceremonie au participat prefectul Marian Șerbescu, șefii din deconcentrate și Teodor Gheorghe, director la Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate