• Acasa
  • Slider Suceava
  • Au fost finalizate lucrările de refacere și modernizare a Primăriei Suceava
Slider Suceava Suceava

Au fost finalizate lucrările de refacere și modernizare a Primăriei Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că au fost finalizate lucrările la Proiectul „Creşterea eficienţei energetice a clădirii Primăriei Municipiului Suceava”.

S-au izolat pereții, s-a schimbat Cortina din fața primăriei, s-au realizat izolații la tavan subsol, s-a schimbat instalația termică, s-au montat pompe de căldură tip sol-apă, s-a montat chiler pentru instalația de racire – încalzire aer, au fost montate la ușile de intrare perdele de aer cald.

S-a înlocuit instalația electrică şi s-au montat lămpi tip LED.

De asemenea, s-au montat pe terasă instalații panou fotovoltaic pentru preparare a.c c.

Valoarea lucrărilor s-a ridicat la suma de 9.134.152 de lei, din care 7.513.488,93 lei fonduri europene și 1.620.663 lei contribuţia municipalității.

Lucrarea a fost terminată cu două săptămâni mai repede față de termenul prevazut, care era de 30 aprilie 2021, cu toate că a fost întreruptă 3 luni de zile, anul trecut, din cauza pandemiei.

„Felicit firmele sucevene care au lucrat la acest proiect, respectiv Asocierea dintre SC Loial Impex SRL cu SC Casa Grup SRL, pentru că au făcut o lucrare de calitate şi în termen. La recepția formală de astăzi am oferit o șampanie muncitorilor care au lucrat în condiții grele la acest proiect în această perioadă de pandemie. Ca urmare a acestui proiect, pe lângă schimbarea înfățișării primăriei (cred că azi este una din cele mai frumoase clădiri din oraş), s-au redus substanţial costurile de funcţionare energetice ale clădirii.  Vom reabilitata pe fonduri europene, în exercițiul financiar 2021-2027, şi alte clădiri publice din subordinea primăriei.”, a declarat Lungu.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate