• Acasa
  • Iași
  • Au fost depuse cinci oferte pentru proiectarea unui nou stadion municipal
Iași Slider Iasi

Au fost depuse cinci oferte pentru proiectarea unui nou stadion municipal

Primăria Municipiului Iași va construi un stadion municipal modern, se arată într-un comunicat de presă. Noul stadion va avea 15.000 – 20.000 de locuri, urmând să beneficieze de toate dotările cerute de normele FRF și UEFA. Nu mai puțin de cinci firme sau asocieri au depus oferte pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv: Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA, Dico & Țigănaș Birou de proiectare, Popp & Asociații, Sigm-Home Project SRL și Tec Telecom SRL.

Termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitației deschise pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv a fost miercuri, 11 septembrie, ora 15.00.

Valoarea maximă a contractului este de  aproximativ 4.000.000 lei, fără TVA, durata contractului urmând a fi de maxim opt luni de la data emiterii ordinului de începere. Criteriul de atribuire a licitației este cel mai bun raport calitate – preț.

Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus două posibile amplasamente, ambele aflate în proprietatea acesteia: terenul proprietate publică de 140 de hectare din Moara de Vânt (zonă liberă de sarcini) și actualul teren pe care se află Stadionul „Emil Alexandrescu”. Pentru fiecare amplasament posibil ofertanții vor trebuie să prezinte câte un studiu cu avantajele și dezavantajele fiecăruia din punct de vedere al accesibilității și dotărilor edilitare din zonă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate