Image default
Rădăuți Suceava

Atleţii rădăuţeni, rezultate notabile la Campionatul Național de alergare montană și Cupa Rarău la Juniori și Copii de la Câmpulung Moldovenesc

Atleții de la CSȘ RĂDĂUȚI au reușit din nou să obțină rezultate foarte bune la Campionatul Național de alergare montană și Cupa Rarău la Juniori și Copii, desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, Andrei Ihnatiuc a obținut titlul de vicecampion național la individual și titlul de campion național cu echipa de la CSM Vatra Dornei. El a obținut şi calificarea pentru Campionatul Balcanic de Alergare Montană, unde va reprezenta echipa României. Competiţia se va desfășura în Poiana Braşov, pe 24 octombrie. Andrei a concurat la juniori 1, deși el este la categoria de vârstă juniori 2.

Şi la Cupa Rarău, atleții de la CSȘ RĂDĂUȚI au obținut rezultate notabile, prin atleții Alexandru Cârdei și Alexandru Schipor, care s-au clasat pe locul doi, şi Daniel Calancea pe locul trei. Un loc patru a fost obținut de Andrei Nedelcu, în timp ce Nectaria Hânțar a ocupat poziţia a cincea, iar Amalia Gheorghiță s-a clasat pe locul al şaselea, în probele în care au concurat.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate