Image default
Neamt

Atenție la ofertele promoționale din magazine

Având în vedere ca ne aflăm în plin sezon al reducerilor, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Neamț recomandă să tratați cu maximă atenție toate ofertele promoționale și să verificați la cumpărături mai multe aspecte.

Astfel, orice anunț de reducere de preț exprimată în valoare absolută sau în procent trebuie efectuat vizibil și fără echivoc pentru fiecare produs sau grupă de produse identice fie prin menționarea noului preț lângă prețul anterior, barat, fie prin mențiunile preț nou și preț vechi lângă sumele corespunzătoare fie prin menționarea procentului de reducere a prețului nou care apare lângă prețul anterior, barat.

Consumatorii trebuie să știe că orice vânzare cu preț redus, indiferent de tip trebuie să fie însoțită sau precedată de publicitate însoțită de data de debut și de durata acesteia.

În cazul în care oferta este deja în derulare, trebuie să fiți informați cu privire la valabilitatea reducerii sau că oferta este valabilă numai în limita stocului disponibil.

La achiziționarea pachetelor promoționale de tipul 3 la preț de 2, verificați prețul individual al produselor, care trebuie să existe în mod obligatoriu la vânzare, pentru a-l putea compara cu prețul pachetului promoțional.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate