Image default
Botosani

Astăzi, un nou protest cu epoleți! Este rândul polițiștilor din penitenciare

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani va fi prezent la protestele organizate de Federația Polițiștilor de Penitenciare cât și la acțiunile pregătite de Confederația Cartel ALFA.

Astăzi, la ora 14.00, sindicaliștii vor protesta în fața Prefecturii alături de toți partenerii acestora din Cartel ALFA. Tot astăzi, Confederația Cartel Alfa va picheta sediile partidelor care au format coaliția de guvernare.

Federatia Polițiștilor de Penitenciare și-a stabilit o lista de revendicări și avertizează că va recurge la toate formele legale pentru a obține drepturile e solicitate, în mare parte referitoare la salarizare decentă și echitabilă.
Ei cer aplicarea Legii nr. 153/2017, acordarea titlului de specialist de clasă, actualizarea pensiilor militare de stat, a normei de hrană, a normei de echipare, plata muncii suplimentare și a sporurilor pe perioada concediilor, precum și aplicarea Deciziei nr. 51/2019 a ICCJ.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate