Image default
Suceava

Asociaţia Rădăuţiul Civic a analizat, în cifre, activitatea parlamentarilor de Suceava în mandatul 2016 – 2020

În data de 6 decembrie 2020 vom alege un nou Parlament. Înainte de a face asta, am considerat că este un act de normalitate să vedem „cum a arătat activitatea aleșilor noștri în ultimii 4 ani, în cifre”, a transmis Asociaţia Rădăuţiul Civic.

Parlamentul are 465 de parlamentari: 329 de deputați și 136 de senatori. Județul Suceava are 10 deputați și 4 senatori, așa că Asociaţia a analizat activitatea parlamentară a acestora, în cifre.

*Analiza este una cantitativă, nu calitativă (de exemplu, un număr mare de propuneri legislative nu înseamnă că toate au fost de calitate sau au rezolvat cu adevărat probleme din societate), deci nu oferă o perspectivă completă asupra activității și nici a calității activității deputaților și senatorilor, dar credem noi, este un pas către normalitate, și anume, cea în care cetățenii urmăresc și discută activitatea aleșilor lor.

Totodată, solicităm public tuturor candidaților la funcția de deputat sau senator din județul Suceava în anul 2020, să publice și să ne comunice CV-urile lor / link-urile unde sunt publicate, pentru ca cetățenii să îi cunoască mai bine, să vadă ce realizări personale și profesionale au avut și ce anume îi recomandă pentru o funcție de demnitate publică.”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Rădăuţiul Civic.

Analiza completă o puteţi vedea AICI.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate