Image default
Neamt

Asfaltări în județul Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, anunță că modernizarea drumului județean DJ 157H Mărgineni – Itrinești – Dochia se apropie de final.

Așa cum prevede proiectul, lucrările se execută pe o lungime de 6 kilometri iar zilele acestea s-a turnat ultimul strat de asfalt pe sectorul de drum dintre Mărgineni și Itrinești, pe o lungime de 3 km.

Autoritățile nemțene spun că fondurile pentru reabilitarea acestui sector de drum sunt în valoare de 12,5 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

„Sunt bucuros că am reușit să reabilitez 90% din infrastructura rutieră județeană! Sunt tronsoane care nu au fost modernizate mulți ani și pe care acum se circulă ireproșabil. Se lucrează intens pe mai multe drumuri, pentru că vreau să le ofer drumuri bune nemțenilor și turiștilor care ne vizitează“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

De asemenea, se toarnă primul strat de asfalt, suprastructura, pe drumul județean DJ 207A, între localitățile Bâra și Boghicea.

Președintele CJ Neamț transmite că este o lucrare de modernizare, care se regăsește în lunga listă a proiectelor care se execută la nivelul infrastructurii rutiere nemțene.

Investiția este suportată din Programul Național de Dezvoltare Locală II.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate