• Acasa
  • Iași
  • Antrepenorul ieșean Tiberiu Stoian a obținut o investiție de un milion de euro la „Imperiul Leilor”. Fabrica EXONIA a stârnit interesul „leilor”
Iași Slider Iasi

Antrepenorul ieșean Tiberiu Stoian a obținut o investiție de un milion de euro la „Imperiul Leilor”. Fabrica EXONIA a stârnit interesul „leilor”

Tiberiu Stoian, manager general al Exonia – fabrică de ambalaje BIOdegradabile din Iași, a obținut o investiție de un milion de euro la emisiunea „Imperiul Leilor”.

În ediția de miercuri, 3 martie, a emisiunii marca PRO TV, Tiberiu Stoian a venit cu oferta de 15% din acțiunile firmei sale pentru suma de un milion de euro.

Fac afaceri de 22 de ani, sunt autodidact, îmi place foarte mult să învăț, cred în educație, mai ales în cea antreprenorială. Am câștigat primii bani în liceu, am fost ospătar. Mă aflu în fața dumneavoastră pentru că sunt dispus să cedez o parte din acțiunile afacerii mele contra sumei de 1 milion de euro”, a spus antreprenorul Tiberiu Stoian.

Astfel, fondatorul companiei Exonia i-a convins pe doi dintre cei cinci investitori din cadrul emisiunii că afacerea lui merită o investiție de un milion de euro.

Unul dintre „lei” a afirmat că „este o investiție bună pentu Tiberiu, dar și pentru Iași”.

Mie mi se pare că ești un om serios. Produsul tău e unul de viitor, clar. Pe mine mă interesează și îți fac următoarea ofertă: un milion de euro pentru 33% din compania ta”, i-a spus investitorul Dragoş Petrescu antreprenorului ieșean.

Tiberiu, și eu îți fac o ofertă: un milion de euro pentru 25% din acțiuni. Mă întorc în tinerețe. E, practic, prima mea afacere”, a propus investitorul Dan Șucu.

În final, ambii investitori au devenit parteneri asociați ai firmei Exonia. Astfel, Tiberiu Stoian, Dan Șucu și Dragoş Petrescu au bătut palma pentru sacoșele BIOdegradabile.

Începând de astăzi vom avea doi noi parteneri asociați în boardu-ul de administrare al companiei, doi mentori cu o experiență absolut colosală, care suntem convinși că își vor lăsa amprenta pe evoluția noastră accelerată din perioada următoare.
Îi mulțumim domnului Dan Șucu și domnului Dragos Petrescu pentru încrederea acordată și promitem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor domniilor lor, inclusiv dpdv al indicatorilor viitori”, a postat pe pagina sa de Facebook Tiberiu Stoian. 

Despre EXONIA

Tiberiu Stoian a pus bazele fabricii de ambalaje Exonia în anul 2003.

În primăvara anului trecut, a fost deschisă noua unitate din Iași în care se produc ambalaje din materii prime BIOdegradabile, în special hârtie și compozit pe bază de amidon alimentar. Investiția se ridică la 3 milioane de euro și este cofinanțată, în procent de 40%, din fonduri europene.

Pungile Exonia sunt realizate atât pentru clienţi români, cât şi la comanda unor firme din străinătate.

Alina Batcu

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate