Image default
Slider Suceava Suceava

Antrenorul echipei de handbal CS Universitatea Suceava, Adrian Chiruț, a demisionat

Antrenorul principal al echipei de handbal CSU Suceava, Adrian Chiruț, a demisionat, în urma presiunilor venite din partea conducerilor Primăriei (care este şi principalul finanțator) și a Universității “Ștefan cel Mare”.

Chiruţ a decis să îşi dea demisia din funcţia de antrenor principal, pe care a ocupat-o timp de trei ani, considerând acest sezon un eşec.

“Retrogradarea echipei este un eşec şi demisia mea este un lucru normal. Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru cei trei ani în care am colaborat, nu a fost deloc uşor, mai ales că au fost momente în care se acumulaseră restanţe şi de şase luni. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor că ne-au fost alături în permanenţă”, a declarat Adi Chiruţ.

În plus, Alin Petrea şi Gabriel Burlacu sunt primele plecări din rândul jucătorilor.

Cu puţin timp înainte de demisia lui Chiruţ, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, considera că este nevoie de o schimbare la clubul de handbal CSU, care a retrogradat din Liga Națională.

El a declarat că echipa are alocată de la bugetul local suma de 1,5 milioane de lei și că așteaptă rezultate pe măsură.

Lungu lăsa să se înțeleagă faptul că antrenorul Adrian Chiruţ ar trebui să părăsească postul de antrenor principal.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate