Image default
Noutăți

Amenzile curg și în stare de alertă

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani au acționat în teren, în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea criminalității. În ultimele 24 de ore au fost aplicate 69 sancțiuni  contravenționale în valoare totală de peste 38.000 de lei. De asemenea, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de alertă, astfel au fost legitimate peste 150 de persoane și verificate peste 130 de auto.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 21.000 lei. Două persoane au fost sancționate pentru faptul că nu au respectat măsura izolării la domiciliu, față de acestea luându-se și măsura carantinării pentru următoarele 14 zile.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate