Image default
Suceava

Amenzi de peste 250.000 de lei, după trei zile de controale ale Poliţiei Rutiere

În perioada 14 – 16 februarie, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Cu această ocazie, au fost aplicate 575 de sancțiuni contravenționale în valoare de 253.028 de lei, dintre care 368 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 207 pentru alte abateri rutiere.

 

În  cadrul acțiunii, polițiștii au reținut în vederea suspendării 56 de permise de conducere, dintre care 32 pentru viteză, 15 pentru depășiri neregulamentare și 9 pentru alte cauze, și au retras 12 certificate de înmatriculare.

 

_ _ _ 

 

Pe 15 februarie, la ora 11.46, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe DN 2 din comuna Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Neamţ, înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 118 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 60 km/h (+58 km/h).

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice, iar ca măsura complementară s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate