Image default
Botosani

Amendă usturătoare pentru incendierea deșeurilor

omisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu Comisariatul Județean Botoșani au aplicat, ieri, o amendă de 20.000 de lei, Unității Administrativ Teritoriale Corni, pentru incendierea deșeurilor pe amplasamente neautorizate.
Verificările au fost efectuate în urma unei sesizări. Comisarii au constatat că pe amplasamentul respectiv au  fost incendiate mai multe deșeuri vegetale, deșeuri menajere și anvelope uzate. Focul a fost aprins în afara localității, la limita de județ, în apropierea unui drum comunal care duce spre satul Corocăiești (județul Suceava)

Întrucât, potrivit legii, “eliminarea deșeurilor în afara spațiilor autorizate în acest scop este interzisă”, comisarii de mediu au dispus sistarea activităților. Pentru neconformitățile constatate s-au trasat măsuri cu termen începând cu data de 5 mai 2021 și s-a aplicat sancțiune contravențională în valoare de 20.000 lei.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate