Image default
Neamt

Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în vizită la Biblioteca Județeană Neamț

Biblioteca Județeană Neamț a primit vizita ambasadorului Republicii Socialiste Vietnam, Dang Tran Phong, cu prilejul împlinirii a 70 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două state.

După turul bibliotecii, evenimentul s-a desfășurat în Sala Cupola, în prezența a 25 de invitați dintre prietenii bibliotecii, număr limitat de condițiile de protecție sanitară.

Cooperarea bilaterală a fost extinsă și aprofundată în domeniul dialogului politic și diplomatic, al securității și apărării, al comerțului, al agriculturii și al industriei, al forței de muncă și turismului, educației și instruirii.

Cu acest prilej, în cadrul Bibliotecii Județene a fost prezentată, printr-o expoziție de fotografie, evoluția istorică și economică a Vietnamului, istoria colaborării diplomatice dintre cele două state și perspectivele dezvoltării unor schimburi economice și culturale cu județul Neamț.

Sunt titluri reprezentative din literatura vietnameză care vor sta la dispoziția utilizatorilor la Filiala Carte Străină din cadrul bibliotecii.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate