Image default
Neamt

ALTEX România intenționează să doneze Primăriei Piatra Neamţ teren pentru construirea unui spital municipal

ALTEX România intenționează să doneze Primăriei Piatra Neamţ un teren în suprafaţă de 4 hectare, în vecinătatea Sălii Polivalente, pentru construirea unui spital municipal.

De la începutul pandemiei, compania a făcut donații importante către sistemul sanitar, IGSU și Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel mai mare retailer electro-IT din România a utilat cu monitoare și ventilatoare paturi de terapie intensivă la spitalele din țară, a donat lanterne, telefoane și laptopuri pentru polițiști, milioane de măști pentru personalul medical și echipajele SMURD și echipamente IT pentru unitățile suport Bucureștii Noi și Cluj.

Grupul ALTEX a comunicat autorităților locale din Piatra-Neamț dorința de a dona, în scopul edificării unui nou spital, 4 hectare pe care le deține pe strada Mihai Viteazul, în vecinătatea Sălii Polivalente.

Patronul ALTEX şi-a motivat gestul prin aceea că s-a născut şi s-a format în Piatra Neamţ şi se simte dator să nu rămână indiferent la tragedia de la Secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate