Image default
Neamt

Alexandru Filimon, noul director al Spitalului Judeţean Neamţ, a semnat contractul de management

Noul director al Spitalului Judeţean Neamţ, Alexandru Filimon, a semnat contractul de management după concursul câştigat în luna decembrie, la care a fost singurul participant.

Preşedintele Consiliului Județeanm Neamţ, Ionel Arsene, a spus că aşteaptă de la noul manager ca pacienţii spitalului să fie în siguranţă.

„Îmi doresc din tot sufletul să fie un început de bun augur şi prin eforturile pe care le va depune domnul Alexandru Filimon, susţinut de colegii din echipa managerială şi ai Consiliului de Administraţie, spitalul din Piatra Neamţ va funcţiona cât mai bine şi va deveni ceea ce am vrut dintotdeauna – o unitate în care pacienţii se simt în siguranţă, iar cadrele medicale îşi desfăşoară activitatea în cele mai bune condiţii” a adăugat Arsene.

Alexandru Filimon este al 9 -lea manager al Spitalului Județean Piatra-Neamţ din ultimii 9 ani.

Lucian Micu, predecesorul lui Filimon, a demisionat după tragedia produsă în noiembrie 2020, în care 10 pacienţi internaţi la secția terapie intensivă au murit în urma unui incendiu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate