Image default
Suceava

Agenții economici suceveni sunt așteptați cu propuneri pentru învățământul profesional

Inspectoratul Școlar Suceava a anunțat că cifra de școlarizare în învățământul profesional de stat se stabilește anual, pe baza nevoilor pieții muncii și a tendințelor de dezvoltare.

Ținând cont de aceste prevederi, Inspectoratul trebuie să adapteze proiectul cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2020 – 2021 la solicitările operatorilor economici.

Pentru învățământul dual, solicitările de școlarizare ale operatorilor economici vor fi transmise până pe 22 noiembrie la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic.

În cazul învățământul profesional, solicitările de școlarizare ale operatorilor economici vor fi înaintate unităților de învățământ profesional și tehnic partenere sau Inspectoratului Școlar tot până la aceeași dată.

Cifrele de școlarizare propuse de Inspectorat pentru anul școlar viitor vor fi înaintate spre aprobare către Ministerul Educației în ianuarie 2020.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate