• Acasa
  • Iași
  • AFTERHILLS continuă. Muzică, stand-up comedy și Open Air Cinema
Iași Slider Iasi

AFTERHILLS continuă. Muzică, stand-up comedy și Open Air Cinema

A treia zi de festival Afterhills îi aduce la Dobrovăț pe Vanotek & Lori & Muse Quartet, Spike, CTC, Rita Ora, Sam Feldt și Juicy M.

Deschiderea spectacolelor de pe ALPHA STAGE va fi făcută la 19.30 de Vanotek & Lori & Muse Quartet, care vor concerta până la 20.10, atunci când pe scenă va urca Spike. Rita Ora va urca pe scena Afterhills la 22.20.

De asemenea, pe lângă spectacolele de pe scena cu cea mai mare deschidere din România, festivalierii se pot bucura de stand-up comedy și de Open Air Cinema.

Pe scena Comedy vor urca astăzi, 25 august, George Tănase, Mane Voicu, Radu Bucălae, Claudiu Popa, Ioana State și Mukinka Chibanga. Spectacolele de stand-up comedy vor începe la 18.00 și se vor desfășura până la 20.00.

„Vom avea Open Air Cinema în fiecare seară. Când se pregătește soare să apună, noi pornim Cinema în aer liber. Vom avea și alte surprize”, a spus Ovidiu Biber, cofondator Afterhills.

Afterhills a început vineri, 23 august. Printre cei care au urcat deja pe scena festivalului se numără Guess Who, Carla’s Dreams, Don Diablo, Nane, Satra B.E.N.Z. și  Mahmut Orhan.

Alina BATCU

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate